Natuurlijke schoonheid uit de zee!
Scrub stone + 2 flesjes zeep

Scrub stone + 2 flesjes zeep

Zeep op basis van groene thee

De scrub stone is vervaardigd van natuurlijke leem dat door het bakproces poreus wordt. Verwijdert eelt en dode huidcellen. Kan veelvuldig gebruikt worden. De scrub stone wordt geleverd incl. twee vullingen met zachte, frisruikende zeep op basis van groene thee. Werkt ook zeer goed als lichaamspeeling.

Huidtype: geschikt voor alle huidtypes
Productlijn: Wellness
Volume: 1 set
Productnummer: W08
€ 29,50
-+
* per bestelling worden alle artikelen samen in 1 feestverpakking verpakt
Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (ma/vr)

DE EFFECTIVITEIT DE SCRUBSTONE

  • Werkt als een lichaamspeeling
  • Verwijdert eelt en dode huidcellen
  • Anti cellulites
  • Kan veelvuldig gebruikt worden
  • Met frisruikende zeep op basis van groene thee

Gebruiksadvies

De scrub stone mag enkel gebruikt worden indien hij gevuld is met de schuimende zeep. Bij contact met water schuimt de scrub stone zoals zeep. Gebruik de scrub stone nooit op de gevoelige huid van het lichaam en het gelaat.
De scrub stone is ideaal om eelt aan knieën, ellebogen en hielen te verwijderen, maar ook voor verwijdering van inkt, nicotine, verf, lijm en geurtjes op uw handen.

Voorbereiding
Plaats de scrub stone minstens 48 uur in de zeepvulling. Daarna is de scrub stone klaar voor gebruik. Indien niet alle zeep werd opgenomen, kan de rest voor een volgende keer dienen.

Wanneer de scrub stone niet meer schuimt, moet hij worden opnieuw gevuld worden met de zeep op basis van groene thee. Laat hem voor het vullen eerst volledig drogen.

Let op!
Laat de scrub stone niet ongebruikt in het water liggen. De schuimbasis gaat dan nutteloos verloren. De scrub stone is sterk, maar mocht het zijn dat er toch een stukje afbreekt, laat hem dan volledig droog worden en schuur de hoeken er lichtjes af.

Gerelateerde producten
Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van al onze acties
Alle rechten voorbehouden © Corymer Marine Cosmetics 2017