De Corymer kwaliteit

Blog over huidverzorging

De Corymer kwaliteit

Corymer is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige huidverzorgingsproducten. Onze producten worden vervaardigd in de meest vooraanstaande laboratoria van Europa. Deze laboratoria worden erkend door de overheden van landen met de meest strenge kwaliteitsnormen ter wereld. Dit zijn ook dezelfde laboratoria als waar de zogenaamde “grote merken” worden vervaardigd. En toch zijn onze producten goedkoper dan de meeste grote merken. Corymer huidverzorgingsproducten zijn bovendien duurzaam, bevatten werkzame ingrediënten uit de zee en de natuur en worden niet getest op dieren

Marine cosmetics

Alle actieve bestanddelen van de Corymer producten worden uiterst zorgvuldig door onze laboratoria geselecteerd. Deze bestanddelen worden gevonden in de natuur en de zee. De zee is een ware bron van leven en levenskracht die ons al haar rijkdommen schenkt. Bovendien is zeewater rijk aan algen en oligo-elementen (sporen-elementen). Oligo-elementen zijn mineralen met vele heilzame eigenschappen. Juist die eigenschappen vormen de kern van onze natuurlijke huidverzorgingsproducten. Algen bevatten alle vitaminen, minerale zouten, oligo-elementen en aminozuren die essentieel zijn voor het evenwicht van uw lichaam en vooral het welzijn van huid. Onze laboratoria ontdekten alle actieve elementen in het zeewater en algen om daar een volledig natuurlijke cosmeticalijn mee te ontwikkelen.

Symbiose van zee en natuur

De natuur biedt ons ook haar planten en bloemen. Alleen planten en bloemen met de meest doeltreffende, actieve bestanddelen worden door ons geselecteerd. Zo heeft Corymer een uitgebreid gamma ontwikkelt met producten die specifiek op uw huid zijn afgestemd. Deze wetenschappelijke symbiose van zee en natuur is uw garantie voor een mooie en gezonde huid.

Uw garantie voor een mooie huid

Corymer garandeert u een comfortabele huid. De actieve bestanddelen die in onze huidverzorgingsproducten zijn verwerkt beschermen, hydrateren en herstellen uw huid. Regelmatig gebruik van onze producten geven doeltreffende en duurzame resultaten. Het natuurlijk parfum van bloemen en planten schenkt uw huid bovendien een aangename geur vol frisheid. Corymer biedt garantie op al haar verzorgingsproducten en vervangt producten die binnen 60 dagen niet aan de door ons gestelde kwaliteitsnormen zouden voldoen.


Reageer op dit blog

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van al onze acties
Alle rechten voorbehouden © Corymer Marine Cosmetics 2017