Welkom op onze nieuwe site

De reden voor de update van onze website was een technische storing op onze vorige site. We betreuren eventuele ongemakken die dit heeft veroorzaakt, vooral met betrekking tot het overbrengen van klantaccounts. Vanwege de GDPR-regelgeving en technische beperkingen was het helaas niet mogelijk om de accounts over te zetten. Onze oprechte excuses hiervoor.

Incentive voor accountcreatie
We begrijpen dat het tijd kost om een nieuw account aan te maken en willen u bedanken voor uw medewerking. Als waardering bieden we u direct een beloning aan - een eenmalige exclusieve kortingscode van 25%, welke u in de mail ontvangt, die u kunt gebruiken zodra u een nieuw account heeft aangemaakt. Klik hier om nu een account aan te maken: 

Nieuw account aanmaken

Effectieve
anti-rimpel behandeling

Stabiliseert het verouderingsproces en beschermt tegen agressieve invloeden van buitenaf

Effectieve
producten voor iedere huid

Een assortiment producten voor alle huidtypes

Reinig je huid met Corymer

Werkzame, krachtige bestanddelen uit de natuur

Werkzame bestanddelen zijn actieve, verzorgende stoffen die verantwoordelijk zijn voor de werking van Corymer huidverzorgingsproducten. Deze krachtige stoffen worden gevonden in natuurlijke producten zoals algen, zeewater, noten, bloemen, planten en vruchten. De natuur biedt een ruim assortiment aan huidverzorgende en helende stoffen die met zorg in onze producten worden verwerkt.

Lees meer  >>

De heilzame werking van zee-algen

Aan algen, zeewier en zeewater wordt al honderden jaren een helende werking toegekend. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt steeds vaker dat algen en algenextracten in onze huidverzorgingsproducten meer doen voor de huid dan alleen hydrateren. 

Lees meer >>

Om de huid te zuiveren

Huidverzorgingsadvies
voor een mooie, schone
en gezonde huid

Je opperhuid (epidermis) staat in direct contact met de omgeving en beschermt je tegen invloeden van buitenaf. Dit is tevens de huidlaag waar Corymer huidverzorgingsproducten hun krachtige werk doen.

Dagelijkse en wekelijkse verzorging van je huid  >>